Ukategorisert

Alltid et forbud

Den kjente kokken Eyvind Hellstrøm ønsker forbud, forbud på Grandiosa.

Troen på forbud er enorm i Norge. Politikerne forbyr jevnt og trutt varer og tjenester. I Liberalerens arkiv ligger det mange artikler om formyndere som tyr til forbudet. Smitteeffekten er stor. Nå vil Eyvind Hellstrøm, som er kjent som restaurantsjef og programleder, forby Grandiosa.

Hellstrøm lanserte forslaget i et agurkoppslag på DT.no. Dersom han var matminister i Norge, altså statsråd i dagens landsbruks- og matdepartement, ville han ha nedsatt en kommisjon som skulle forby Grandiosa.

Alternativet til forbud er frihet og eiendomsrettigheter, altså å la borgerne styre egne liv på godt og vondt.

Eyvind Hellstrøm må aldri få lov til å bli matminister. Dagens formyndere som i stor grad styrer våre liv, er ille. Eyvind Hellstrøm er tydeligvis verre enn verst.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer