Ukategorisert

Alltid et forbud

Den kjente kokken Eyvind Hellstrøm ønsker forbud, forbud på Grandiosa.

Troen på forbud er enorm i Norge. Politikerne forbyr jevnt og trutt varer og tjenester. I Liberalerens arkiv ligger det mange artikler om formyndere som tyr til forbudet. Smitteeffekten er stor. Nå vil Eyvind Hellstrøm, som er kjent som restaurantsjef og programleder, forby Grandiosa.

Hellstrøm lanserte forslaget i et agurkoppslag på DT.no. Dersom han var matminister i Norge, altså statsråd i dagens landsbruks- og matdepartement, ville han ha nedsatt en kommisjon som skulle forby Grandiosa.

Alternativet til forbud er frihet og eiendomsrettigheter, altså å la borgerne styre egne liv på godt og vondt.

Eyvind Hellstrøm må aldri få lov til å bli matminister. Dagens formyndere som i stor grad styrer våre liv, er ille. Eyvind Hellstrøm er tydeligvis verre enn verst.

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
11 years ago

Da vet du ikke nok om Hellstrøm. Hellstrøm mener det jo ikke alvorlig. Og jeg ville gjerne hatt ham som matminister.

Han bryter nemlig selv systematisk lover han ikke er enig i – Restaurant Bagatelle har lenge solgt ulovlige matvarer som er ulovlig importert. Ting som ikke har høy nok matsikkerhet for norske myndigheter slik som upasturisert ost, men som smaker vidunderlig.

Anonym
Anonym
11 years ago

Enig i det Bjørn-Magne, men jeg kjenner noen gode venner av Hellstrøm, og vet at han regelmessig bryter lover om matsikkerhet han er uenig i – så jeg bare antar at dette med Grandiosaforbud ikke er så alvorlig ment fra hans side… Han er nok ikke riktig mann å anklage for å være forbudskåt.

Fra arkivet