Ukategorisert

Vil ha Christas mareritt på norske skjermer

Filmen ble i kveld sendt på dansk TV2. Nå vil Knut Johannessen, også kjent som bloggeren Vox Populi, ha filmen sendt på en norsk TV-kanal.

Johannessen har på Twitter oppfordrer både NRK og TV2 til å kjøpe inn filmen, for så å vise historien om danske Christa Møilgaard-Hansen til norske TV-seere. Filmen griper rett inn i debatten om datalagringsdirektivet som pågår med full kraft i Norge. Filmen kan påvirke politikerne slik at de sier nei til datalagringsdirektivet.

Christa Møilgaard-Hansen har skrevet kronikken Mistænkt for terrorforbindelse som er publisert på Politiken.dk.

Johannessen har fått svar fra NRK, som ikke har fått tilbud om å kjøpe filmen. Det betyr at alle mulighetene ligger til rette for TV2s Jan Ove Årsæther, som gjennom et TV-program kan påvirke en viktig politisk debatt som har pågått i mange måneder. Kjære TV2, skaff dere rettighetene slik at filmen blir vist i Norge.

Mest lest

Arrangementer