Ukategorisert

Endelig noen som reagerer

Radiokanalene til NRK prøver å påvirke politikerne i kampanjen Ja til radio.

Politisk radioreklame er lovlig i Norge, men det er uheldig at skattefinansierte NRK prøver å påvirke politikerne og politiske prosesser gjennom en form for radioreklame. Ikke alle støtter DAB, men motstanderne er på grunn av lisensordningen med på å finansiere innholdet i sendingene. De siste ukene har det vært fokus på fordelene digital radio gir. Ulempene er utelatt! Ja, det er delte meninger om DAB i Norge.

Statssekretær Roger Solheim har endelig fått med seg noen av spottene som NRK har sendt. Han reagerer, ifølge Journalisten.no. Solheim forklarer at Kulturdepartementet vil diskutere kampanjen med NRKs ledelse når sommerferien er over. Det er lovlig seint.

Det er vanskelig å definere spottene som NRK har sendt de siste ukene. Kampanjen har vært en dugnad blant partene i selskapet Digitalradio Norge. Kringkasterne har sendt spottene uten å motta noe form for vederlag. Det betyr at spottene ikke kan betraktes som reklame etter kringkastingsloven.

Tags:

Mest lest

Arrangementer