Ukategorisert

Norske liberalister inntar Sverige

FpU starter sin tradisjonelle sommerleir i dag.

Sommerleiren blir arrangert i Ed i Sverige. De neste dagene skal unge FrP-politikere diskutere politikk, være med på foredrag, spille fotball, ha stand-up og revyforestilling. En salig blanding mellom alvor, humor og sosialt samvær. Det er ventet 150 deltakere på årets sommerleir.

Leirens Facebook-side viser at medlemmene gleder seg til arrangementet.

Statsministeren mener Utøya er sommerens viktigste talerstol, ifølge Arbeiderpartiet.no. Jens Stoltenberg tar feil. De unge FrP-politikerne, gjennom debatter på sommerleiren, legger føringer på fremtiden, en fremtid som forhåpentligvis betyr mengder av frihet for borgerne.

FpU, lykke til med sommerleiren!

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
11 years ago

FpU’ere er ikke liberalister i min bok. De står stort sett for rasisme og nulltoleranse.

Anonym
Anonym
11 years ago

De er liberale på enkelte områder, stort sett økonomi. Men på det personlige og internasjonale? Veldig lite liberale. Der er Venstre bedre. Det finnes nok unntak, folk som er ordentlige liberalister i FpU også.

Lasse K. Lien
11 years ago

FpU er ytterst liberalistisk både internasjonalt og på det personlige. Har du et eksempel på det motsatte?
De er mot verneplikt, for homofilt ekteskap såvidt jeg husker, mot DLD, mot blasfemiparagrafen, liberalisering av narkotikalovgivning til en viss grad, osv.

Å kalle de rasistisk er direkte tåpelig, og gjør strengt talt at du mister alt kredibilitet i utgangspunktet, ettersom du automatisk faller i gruppen «mindre politisk oppvakte»..

Nå skal det sies at FpU ikke er gjennomført liberalistiske – men de er mye bedre enn FrP og de fleste tillitsvalgte har i min erfaring vært ytterst bra.

Morten Myksvoll
Morten Myksvoll
11 years ago

Ta gjerne opp konkrete eksempler på hvor FpU ikke er liberalistisk, Anonym I og II.

Fra arkivet