Notiser

Fikk nei til å besøke døende mormor

Liberalerens redaktør Per Aage Pleym Christensen og hans familie, har møtt på et lovverk som overhode ikke er oppdatert. Les historien på Nettavisen.no.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
André
André
11 years ago

Folk bør da kunne ta ut ungene akkurat når det passer seg. De kan få ta tilsvarende prøver som de andre tok mens de var borte. Jeg kan ikke huske å ha lært så mye på grunnskolen. Trivdes ikke, gjorde som regel bare akkurat nok til å bestå. Det handlet aldri om hva jeg hadde lyst til, men om å hele tiden gjøre som lærerne sa, og ikke skuffe foreldre altfor mye med elendige resultater. Mye av nysgjerrigheten min døde, men først og fremst i forhold til ting vi hadde om på skolen. Kanskje det ikke er så lurt med… Read more »

Fra arkivet