Ukategorisert

Helten!

Nikolai Astrup kan bli mer populær enn han allerede er; han kan bli en helt!

Stortingsrepresentanten fra Høyre vurderer nemlig å trosse partiet i kampen mot datalagringsdirektivet, ifølge Vårt Land.

Hvis Høyre sier ja til direktivet og Nikolai Astrup sier nei, vil han få en høy stjerne hos mange som kjemper for bedre personvern.

Nikolai Astrup, som er inne i sin første periode på Stortinget, har allerede bevist at han er en utradisjonell og tøff høyrepolitiker. Allerede i 2004 skrev han artikkelen Utdeling av heroin som behandlingstilbud, en artikkel som fikk dårlig mottakelse i partiet. Til tross for noen utradisjonelle standpunkt, er han stortingsrepresentant. Det viser at det er mulig å være nytenkende og prinsipiell uten å ta farvel med viktige politiske verv.

Mest lest

Arrangementer