Ukategorisert

Duoen fronter FrP-politikk

Kent Andersen og Christian Tybring-Gjedde fronter FrP-holdninger i innlegget Drøm fra Disneyland, et innlegg som er publisert i Aftenposten.

Innlegget har i dag skapt voldsomme reaksjoner i deler av det politiske Norge. Politikere fra mange av partiene har reagert kraftig. På Twitter får duoen sterke og klare tilbakemeldinger.

Det er for Liberaleren overraskende at utspillet kommer som en bombe. FrP liker ikke innvandring eller det flerkulturelle. Ikke alle FrP-politikerne uttaler seg like klart som Andersen og Tybring-Gjedde, men holdningene i partiet skinner igjennom i dokumentene som er utarbeidet de siste årene.

Ta for eksempel innvandrings – og integreringsmeldingen som ble presentert i 2007. Denne meldingen er langt fra liberal. Partiet ønsker en sterk stat der myndighetene skal bestemme hvor menneskene skal bo. Partiet ønsker voldsomme inngrep i individets frihet for å hindre tilflytting til Norge. Flertallet i FrP har ikke skjønt at det flerkulturelle skaper utvikling og mangfold. Uten mennesker fra andre kulturer, vil Norge stoppe opp!

Kent Andersen og Christian Tybring-Gjedde bør lese den siste statistikken fra UDI. Åpne grenser er fremmedord i statistikken.

Mest lest

Arrangementer