Ukategorisert

NAV er en fiasko

Kun fire personer hadde søkt stillingen som direktør i NAV da søknadsfristen gikk ut.

Interessen for toppjobben viser at Arbeids- og velferdsforvaltningen har store problem. Etableringen vil av noen bli karakterisert som en fiasko.

NAV ble etablert 1. juli 2006, og er et samarbeid mellom kommunene og staten. De første kontorene kom i drift høsten 2006. I 2009 var det NAV-kontor i 447 kommuner og bydeler. Etaten har om lag 14 000 ansatte.

NAV er en gigantsk skattefinansiert kloss i velferdsstaten.

Søkerlisten
Arbeidsdepartementet har publisert søkerlisten på regjeringen.no. Det er tvilsomt at én av de fire får toppjobben, ettersom rekrutteringsarbeidet fortsetter. Departementet har engasjert Delphi Consulting i rekrutteringsprosessen.

Mest lest

Arrangementer