Ukategorisert

Fokus på skatt i FrP

At Fremskrittspartiet fokuserer på lavere skatt, er gode nyheter.

Onsdag skal stortingsgruppen til Fremskrittspartiet ha et seminar om dynamisk skattepolitikk og langtidsbudsjettering. Det er positivt. Norge trenger et parti på Stortinget som krever langt lavere skatter og avgifter. Budsjettforslaget for 2010 var ikke spesielt godt, sett med liberalistiske øyner. Budsjettforslaget ble lagt frem med nettokutt på 22,7 milliarder kroner innenlands, og skatte- og avgiftslettelser på til sammen 17,9 milliarder kroner. Det er som nyanser å regne målt opp mot pengemengden som politikerne styrer.

Partileder Siv Jensen skriver på egen Facebook-side, at FrP tror på lavere skatter og avgifter fordi flere kan leve av egen inntekt. Jensen mener også at mange vil jobbe mer hvis de får beholde mer av egne penger. Det er en flott holdning. Nå må partiet følge opp slagordene i praktisk politikk. En fin begynnelse kan være onsdagens seminar.

Lykke til!

Mest lest

Arrangementer