Ukategorisert

Voldtekt mot den private eiendomsretten

Verdens helseorganisasjon, WHO, ber norske myndigheter vurdere et forbud mot røyk i private hjem.

Forslaget vil, på nåværende tidspunkt, ikke bli vedtatt, men grensene for voldtekt mot den private eiendomsretten blir hele tiden flyttet og tilslutt vinner flertallsdiktaturet også denne saken.

Det er Aftenposten som har på trykk det nye kraver fra WHO. For skribenten er det vanskelig å velge tårer eller latter til det håpløse forslaget.

I egen leilighet eller eget hus, må det være eieren som bestemmer om det skal være tillatt å røyke eller ikke. Reguleringer som forhindrer denne friheten er et overgrep av verste sort.

Verdens helseorganisasjon, FNs særorganisasjon for helse, ble grunnlagt 7. april 1948. Det er en skattefinansiert institusjon. Borgere som røyker, og som trives med tobakken, bør nekte å betale skatt. Å opprettholde en organisasjon som gjør sitt ytterste for å forsure livene til en stor gruppe mennesker, bør ikke ha livets rett.

Barn blir drept i trafikken, men vi forbyr ikke biler.
Barn får alvorlige skader på idrettsbanen, men vi forbyr ikke fotball.
Barn dør i togulykker, men vi forbyr ikke tog.
Barn blir drept på fødestuen, men vi forbyr ikke fødsler.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Morten
Morten
11 years ago

Dette synes jeg faktisk er langt mer alvorlig enn disse gaveskandalene folk hisser seg sånn opp for. Det er helt uviktige ting som får mest spalteplass!

At helseministeren i det hele tatt vurderer dette betyr i mine øyne at hun må trekke seg med umiddelbar virkning.

Det burde dessuten bli lov å benytte narkotiske stoffer innenfor husets fire vegger.

Mina
Mina
11 years ago

Å utsette barn for røyking kan ikke sammenlignes med bilulykker og lignende, da dette nettopp er ulykker, mens røyking der det finnes barn er mishandling. Det finnes allerede lover mot barnemishandling, så man lurer på hvorfor det trengs en egen lov for røyking.

Morten
Morten
11 years ago

Helt enig, Bjørn Magne. Har vokst opp i et hjem med et betydelig tobakksforbruk selv, og husker tobakksrøyken lå tett i bilen, i stuen og over alt på 80-tallet. Dette har ikke medført noen problemer for meg, og jeg røyker ikke tobakk overhodet i dag. Bare litt nydelig hjemmedyrket høykvalitetsmarihuana en gang i uken, på kveldstid. Mye sunnere.

Tobakkslukten er faktisk litt god.

Fra arkivet