Notiser

FpU-duo vil slanke staten

Ove Vanebo og Aina Stenersen vil slanke staten som alternativ til økte skatter. Les kronikken som er publisert på Fpu.no.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
11 years ago

Frp har ingen troverdighet på dette punktet.

helge
helge
11 years ago

Fint dette her, meget flott at dagens unge politikere følger med. Heier på de to, Ove Vanebo og Aina Stenersen, de har helt rett. Velferdsstaten må slankes.

Christian Schiffer
11 years ago

Jeg synes FpUs forslag jevnt over er bra. Men er sterkt imot å kutte subsidieringen av landbruket, i alle fall uten å sette i gang andre lønnsomhets tiltak for disse. Uten et bærekraftig landbruk vil vi i Norge oppleve at byfolk vil måtte sulte ihjel når krisen tider kommer. For ta ikke feil de vil komme over kort eller land, det være seg det blir krig, naturkatastrofer eller når det globale finansmarkedet kollapser for det vil det over kort eller lang, det har FpU helt rett i. Men det er også andre mer kreative muligheter som FrP og FpU ikke… Read more »

Fra arkivet