Notiser

Liberalisering

Denver Post mener vi kommer til å få se store forandringer i cannabispolitikken. Endringene kan komme raskt, ifølge nettstedet.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Fri hasj
Fri hasj
11 years ago

Håper ikke Norge kommer til å være en sinke på området. Regjeringen har allerede foreslått mer bruk av det de kaller «alternativer til straff». Det høres flott ut, men i virkeligheten er det en måte for myndighetene å late som de avkriminaliserer uten egentlig å gjøre det. Under en sosialdemokratisk fane av påstått godhet, innfører de altså ruskontrakter og domstolskontroll, og andre tiltak som er mer krenkende og inngripende enn simpel bot og fengsel, under trussel om straff. Det blir altså IKKE som i Portugal, der de som ønsker å være i fred og ikke ønsker «hjelp» får slippe. Det… Read more »

Fri hasj
Fri hasj
11 years ago

Forslaget er antakelig basert på gamle, hysteriske og uriktige myter om cannabis som er grodd så langt inn i pappen på Thorvald og andre at han ikke klarer å se klart.

Fra arkivet