Ukategorisert

Betydelig Ap-mindretall mot DLD

Den mest kjente Ap-bloggeren, Fredrik Mellem, skriver på egen blogg at Oslo Aps representantskap har sagt ja til innføring av EUs datalagringsdirektiv. I bloggposten opplyses ikke stemmetallene.

Til Liberaleren har imidlertid Mellom opplyst stemmetallene. 83 stemte for, 61 mot. Altså var 42,4% mot innføring av DLD i Norge. Et bra tall, når man har justisministeren Aps nestleder Helga Pedersens argumenter å stå opp mot.

I Arbeiderpartiet tar man debatter når man selv mener at de er aktuelle. De som har gjort seg lystige over at Høyre arrangerte en høring i partiorganisasjonen efter at regjeringens høringsfrist var ute, kan nå bare bite morsomhetene i seg. For det største fylkeslaget i det største partiet i regjeringen venter til midt i oktober med å gi sitt syn tilkjenne.

Jeg gjorde Mellem oppmerksom på min egen artikkel her på Liberaleren, Ikke ett positivt argument om direktivet?, der jeg både har redegjort for de prinsipper jeg legger til grunn for mitt syn på datalagringsdirektivet, men også går inn og analyserer motstandernes argumenter for direktivet. Og forklarer hvorfor disse ikke holder mål.

Det er vel kanskje å tale for døve ører å bruke ordet prinsipper. Sosialdemokrati handler ikke så mye om prinsipper. Det er pragmatisme satt i system.

Mest lest

Arrangementer