Ukategorisert

Mange er enige med Snoen

Jan Arild Snoen har betydelig støtte i samfunnet for å innføre et dødsstraffprinsipp.

Snoen har skrevet artikkelen Min primitive side på Minerva. At liberalisten Jan Arild Snoen forsvarer dødsstraff er primitivt. Det er som Morten Myksvoll, 2. nestleder i Fremskrittspartiets Ungdom skriver på Twitter; dødsstraff er brudd på liberalisme!

At mange borgere gir blaffen i liberalismen er forventet, men Jan Arild Snoen og andre profilerte liberalister forventer vi mer av.

I dag har det blitt offentliggjort en meningsmåling som viser at omkring 25 prosent av befolkningen støtter en ordning med dødsstraff for alvorlige kriminelle handlinger. 25 prosent av befolkningen er et høyt tall. Det var bør et sterkt signal til norske politikere og Amnesty som jobber for at andre land skal avskaffe denne straffemetoden.

Nettstedet Justismord i Norge skriver om tvilsomme saker for rettsstaten Norge. Dersom dødsstraff var et alternativ, ville personer blitt drept av staten for noe de aldri har gjort. Det må være et tankekors for alle som forsvarer dødsstraff!

Les dødsstraff, en artikkel Per Aage Pleym Christensen har skrevet.

Mest lest

Arrangementer