Ukategorisert

Verdensmester, men uønsket i Norge

Er verdensmester på tross av politikerne, ikke på grunn av politikerne.

Cecilia Brækhus er fortsatt verdens beste kvinnelige bokser, etter at hun slo, bokstabelig talt, Mikaela Laurén på knockout. I Norge er profesjonell boksing ulovlig og Cecilia Brækhus må utøve sporten i utlandet.

VG skriver om kampen som gikk Rostock.

Det er først og fremst de rødgrønne partiene på Stortinget som sørger for at Cecilia Brækhus, gjennom forbud, er uønsket i eget land.

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
boff
boff
11 years ago

Ja, de rødgrønne bør ihvertfall holde kjeft ang hennes seire, for de tilhører ikke Norge i det hele tatt, kun Cecilia selv, så lenge Norge ikke vil ha proffboksere 🙂 En flott idrettsutøver er hun.

bøff
bøff
11 years ago

Jeg skal være enig i at AP var det partiet som presterte å forby denne idretten i Norge, men når presterte oppisisjonen å si at de skal tillate denne sporten??? De har da for faen vært i regjering selv og ingen regler ble endret da!! Jeg blir så jævlig kvalm av folk som på død og liv skal klage på regjeringen om hvorfor de ikke har gjort ditt og hvorfor de ikke har gjort datt… Det har jo vært en annen regjering i bildet også! Dere som sliter med hvordan landet styres (som forøvrig går laaaaaaaaaaaangt bedre enn de aller… Read more »

Tor
Tor
11 years ago

bøff: Opposisjonen har aldri hatt flertall på stortinget.

Fra arkivet