Ukategorisert

Mange støtter Proposition 19

Det er mange borgere i California som vil legalisere marihuana.

Selv om Proposition 19 har stor støtte i befolkningen endte folkeavstemningen med nei til ny politikk på dette området. Likevel kan vi konkludere med at fire av ti borgere ønsker å legalisere marihuana, og det er et betydelig mindretall av velgerne i den amerikanske staten.

Under nattens valgsendinger gikk skribentens tanker til Unge Venstre som er for å legalisere cannabis. Unge Venstre har fått juling for forslaget, men nattens avstemning viser betydelig støtte for en ny og annerledes narkotikapolitikk.

I California blir det omkamp allerede i 2012.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Morten
Morten
11 years ago

Vi er et betydelig mindretall i Norge også. Et mindretall som fremover antakelig ikke vil bli latterliggjort slik man har blitt før.

Liberal
Liberal
11 years ago

65% av innbyggerne i San Francisco stemte for.

http://vote.sos.ca.gov/maps/ballot-measures/19/

AnonymHippie
AnonymHippie
11 years ago

Media har dritti ut cannabis helt, noen reale og greie ting blir sagt, men skadevirkningene blir for mye diskutert, alle veit at man har faen meg balanse uansett hvor fjern man blir, men man ender opp med å bli pumpa hvis man drikker for mye? Faktisk føler jeg at vår kjære politikk her i Norge har blitt helt nedyssa, når folk med kreft må i fengsel pga de har dyrka seg no huplanter. Føles ut som politikerne får varene ut på gata, de jobber med politiet som skal gjøre etterforsking av bakmenner osv, hvorfor går de etter noe som aldri… Read more »

Aron Korstvedt
Aron Korstvedt
11 years ago

det skulle vært en stor avstemning i norge.
EN sending som tok over alle kanalene i norge.
som var på 24 timer i døgnet i en uke, så alle fikk stemt.
jeg er selv 14 år, og har studert cannabis i flere år nå. ung hippie som elsker livet, og musikk 🙂

Arild Knutsen, led vei til et bedre norge!

Fra arkivet