Ukategorisert

Stortinget reagerte raskt

Det har vært mange saker om tvilsom overvåkning den siste tiden. Det bør bli en bred debatt om borgenes rettssikkerhet.

Etter at TV2 avslørte amerikansk overvåkningsvirksomhet av norske borgere, har mange politikere vært på banen. Det er bra! Målsetningen må nå være å få alt frem i lyset.

Én av politikerne som fortjener ros er Anders Anundsen, lederen av Stortingets kontrollkomité. Han vil på første møte i komiteen ta initiativ til å sende flere spørsmål til justisminister Knut Storberget i sakens anledning.

–Vi må få full klarhet i hva norske myndigheter har visst eller burde ha visst i denne saken, sier Anundsen til Frp.no.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Erik Andreas Simonsen.
Erik Andreas Simonsen.
11 years ago

Jeg er og har vært overvåket, har aldri brutt Norsk lov. Telefonen har vært avlyttet, besøk av folk som har fjernet dokumentasjon brever foto har satt opp div ting som er revet over bestående av sy tråd. Har altid ment at Norge er og har vært ett Demokratisk land. men det stemmer ikke helt, Hadde krav på erstatning etter løsemiddelskade, bløe nektet, på flskt grunnlag. Hadde krav på boligstøtte en vis tid, det ble behandlet av som de sa av ett politisk utvalg, svaret var nei på tross av at ombudsmannen sa vi hadde krav på det. Over alt der… Read more »

Morten
Morten
11 years ago

En jeg kjenner fikk besøk av PST for å benytte seg av ytringsfriheten om narkotikalegalisering og alt de sa til vedkommende er hemmeligstemplet. Er det ikke feil av PST å gjøre sånn når det ikke dreier seg om terrorisme?

Fra arkivet