Ukategorisert

Krever SMS-sjekk

Ib Thomsen, stortingsrepresentant for FrP, mener TV-kanalene må offentliggjøre tallene fra SMS-avtemninger.

Hadde forslaget kommet fra en arbeiderpartipolitiker, ville mange av oss reagert med et skuldertrekk. Det blir annerledes nå, ettersom det er en FrP-politiker som kommer med kravet. Fremskrittspartiet skal jo være motstandere av offentlige inngrep og et krav mot TV-selskapene er et inngrep i en bransje som klarer seg helt fint uten altfor mange politiske reguleringer.

Skribenten kaller SMS-avstemningene for en bransje fordi mange aktører tjener penger på avstemningene.

Ifølge Dagbladet.no trekker stortingsrepresentanten frem program som «Skal vi danse» og «X Factor». Hvorfor stoppe der? Det er avstemninger i sportssendinger og musikksendingen «Svisj» på NRK1. Vips; vi får en bransje som blir gjennomregulert.

Ib Thomsen, bruk tid på saker som gir mer frihet og et bedre samfunn for borgerne. Å avvikle lotteriloven er en sak som Fremskrittspartiets kulturpolitikere på Stortinget bør prioritere.

Ib Thomsen er medlem av Familie- og kulturkomiteen.

Tags:

Mest lest

Arrangementer