Ukategorisert

Nei til eiendomsskatt!

På grunn av politikken til Fremskrittspartiet og Høyre frykter ikke Hvaler hytteforening rådmannens forslag om eiendomsskatt på Hvaler.

Rådmannen ønsker å utrede muligheten for å innføre eiendomsskatt i hyttekommunen. Det er omtrent 5 000 hytter på Hvaler og eiendomsskatt vil gi politikerne betydelig mer makt. Det er skattenivået som definerer hvor mye politikerne skal bestemme. Mye makt til politikerne betyr redusert frihet for borgerne.

Ettersom Fremskrittspartiet og Høyre har flertall i kommunen, frykter ikke Gunnar Dahl Johansen i Hvaler hytteforening forslaget som rådmannen har fremmet. Det er deilig å registrere borgere som faktisk stoler på politikerne.

De som eier en hytte til tre millioner kan risikere hytteskatt på 20 000 kroner i året, ifølge NRK.no.

Mest lest

Arrangementer