Ukategorisert

FrP = partiet som gir mest frihet

Fremskrittspartiet er det partiet på Stortinget som gir mest i skatte- og avgiftslettelser.

FrP lanserte i dag sitt alternative statsbudsjett for 2011. I forhold til regjeringens forslag foreslår FrP skatte- og avgiftslettelser på vel 19 milliarder kroner. 19 milliarder kroner er en pen sum, men langt fra tilfredsstillende. Det er likevel nok til å fastslå at Fremskrittspartiet er det partiet på Stortinget som vil gi borgerne mest frihet, i form av skatte- og avgiftslettelser.

Fremskrittspartiet foreslår å kutte skattefinansiert forbruk med omtrent 12 milliarder kroner i 2011. Det er beskjedent og FrP vil bruke over 5 milliarder kroner mer enn det regjeringen legger opp til i sitt forslag.

FrP-budsjettet viser at det er stor enighet på Stortinget om den politiske kursen. Alle partiene ønsker en gigantisk offentlig sektor og det er skrikende behov for et alternativ som setter klare grenser for politikk.

Mest lest

Arrangementer