Ukategorisert

FrP = partiet som gir mest frihet

Fremskrittspartiet er det partiet på Stortinget som gir mest i skatte- og avgiftslettelser.

FrP lanserte i dag sitt alternative statsbudsjett for 2011. I forhold til regjeringens forslag foreslår FrP skatte- og avgiftslettelser på vel 19 milliarder kroner. 19 milliarder kroner er en pen sum, men langt fra tilfredsstillende. Det er likevel nok til å fastslå at Fremskrittspartiet er det partiet på Stortinget som vil gi borgerne mest frihet, i form av skatte- og avgiftslettelser.

Fremskrittspartiet foreslår å kutte skattefinansiert forbruk med omtrent 12 milliarder kroner i 2011. Det er beskjedent og FrP vil bruke over 5 milliarder kroner mer enn det regjeringen legger opp til i sitt forslag.

FrP-budsjettet viser at det er stor enighet på Stortinget om den politiske kursen. Alle partiene ønsker en gigantisk offentlig sektor og det er skrikende behov for et alternativ som setter klare grenser for politikk.

6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Silje
Silje
11 years ago

Vel og bra at FrP ønsker å gi skattelette, men at de vil gi oss mest frihet?

Ja, hvis strengere straffer for besittelse av narkotika, at homofile ikke skal få gifte seg og få adoptere barn, restriktiv innvandringspolitikk, monarki, osv er det man legger i frihet, så.

FrP har sine gode sider sett fra et liberalt perspektiv. Men det er mye rart der også.

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
11 years ago

Det er interessant å se hvordan liberalere skyver homofile foran seg. Man er veldig opptatt av å kritisere FrP, Krf, kirken og paven for å være kritiske til den sosialistiske ekteskapsmodell. Men når x-faktordeltagere trues med døden på grunn av sin homofile legning, og truslene kommer fra personer som står milelangt fra både FrP, KrF, kirken og paven, bekymrer det liberalerne i så stor grad at man bokstavelig talt blir målløs av bekymring… At FrP av Silje gis hovedskylden for at narkobruk er straffbart, er også interessant. Det første straffebud mot narkobruk kom inn i den norske lovgivning ved et… Read more »

Silje
Silje
11 years ago

At jeg kritiserer FrP betyr ikke at jeg er fornøyd med de rødgrønne likevel. Ingen er vel så glad i å innskrenke friheten som nettopp dem med stadige nye forbud og påbud. Men det må likevel være lov til å kritisere FrP for politikk man er uenig i. Jeg SKYLDER heller ikke på FrP for den narkotikapolitikken som føres i dag. Jeg påpeker bare at de ikke har en særlig liberal politikk på dette området. At FrP ønsker strengere straffer betyr ikke at de har ansvaret for politikken som føres i dag, det har jeg aldri verken skrevet eller ment.… Read more »

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
11 years ago

Det jeg skrev var mer et angrep på liberalerens skylapper i visse viktige spørsmål enn det var en kritikk av deg, Silje. Ofte ser vi liberaleren hamre løs med såkalt homofobi blant kristne og FrP-ere, men når det dreier seg om homofobi hos personer det pr definisjon er forbundet med rasisme-beskyldninger i det hele tatt å kritisere, er det stille som på kirkegården. Jeg fastholder også at dagens ekteskapsmodell er sosialistisk med følgende begrunnelse: Sosialismen er et menneskesyn hvis hovedoppgave er å regulere, dirigere og diktere menneskenes adferd. Vi har en ekteskapslov i Norge, altså er ekteskapet dirigert i lovs… Read more »

Silje
Silje
11 years ago

Å, men da misforsto jeg 🙂

Er i grunn veldig enig med deg i at ekteskapslovningen som sådan ikke er nødvendig. Ekteskap burde være en kontrakt som andre kontrakter.

Per Aage Pleym Christensen
Editor
11 years ago

Men Eivind, du burde ha lest Liberaleren lenge nok til å vite at vår prinsipielle holdning er at ekteskapslovgivningen skal oppheves.

Fra arkivet