Ukategorisert

Foreslår å oppheve forbudet mot profesjonell boksing

FrP ønsker Cecilia Brækhus velkommen til Norge.

Stortingsrepresentantene Solveig Horne, Øyvind Korsberg, Ib Thomsen og Mette Hanekamhaug, foreslår å oppheve forbudet mot profesjonell boksing i Norge.

Dok 8-forslaget, som er publisert på stortinget.no, ble levert inn 10. november. Trioen som representerer Fremskrittspartiet, får ikke Stortinget med på å oppheve forbudet som ble vedtatt våren 1981. Selv om forslaget ikke får tilslutning, er det prisverdig av FrP å gjøre et forsøk.

De rødgrønne partiene, altså de som det er mulig å kalle rabiate formyndere, har flertall på Stortinget, og vil stemme forslaget ned. Sannsynligvis med støtte fra KrF.

Cecilia Brækhus får nok aldri oppleve å bokse profesjonelle kamper i Norge, men det kommer helter og heltinner etter henne. De bør få sjansen til å vinne på norsk jord. Et hvert menneske eier sin egen kropp med de mulighetene dette gir.

Tags:

Mest lest

Arrangementer