Ukategorisert

Foreslår å oppheve forbudet mot profesjonell boksing

FrP ønsker Cecilia Brækhus velkommen til Norge.

Stortingsrepresentantene Solveig Horne, Øyvind Korsberg, Ib Thomsen og Mette Hanekamhaug, foreslår å oppheve forbudet mot profesjonell boksing i Norge.

Dok 8-forslaget, som er publisert på stortinget.no, ble levert inn 10. november. Trioen som representerer Fremskrittspartiet, får ikke Stortinget med på å oppheve forbudet som ble vedtatt våren 1981. Selv om forslaget ikke får tilslutning, er det prisverdig av FrP å gjøre et forsøk.

De rødgrønne partiene, altså de som det er mulig å kalle rabiate formyndere, har flertall på Stortinget, og vil stemme forslaget ned. Sannsynligvis med støtte fra KrF.

Cecilia Brækhus får nok aldri oppleve å bokse profesjonelle kamper i Norge, men det kommer helter og heltinner etter henne. De bør få sjansen til å vinne på norsk jord. Et hvert menneske eier sin egen kropp med de mulighetene dette gir.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Henning
Henning
11 years ago

Rabiat overformynderi må det bli en slutt på. Å arrestere folk som spiller hyggelige private pokerlag mens folk selger heroin åpent på gata er jo samme greia. Håper så intenst vi får en ordentlig regjering neste gang.

Svein Håvard
Svein Håvard
11 years ago

Frp kjører for proffboksing, helt enig.

Husk å ikke tenke for mye etnisk bakgrunn, da sliter dere……

Fra arkivet