Ukategorisert

FrP, fortsatt et personvernparti!

Dersom fremskrittspartipolitikere på Stortinget fronter et ja-standpunkt i saken om datalagringsdirektivet, vil partiet miste troverdigheten i personvernspørsmål.

På nettstedet YouTube.com, ligger det en video der partileder Siv Jensen forklarer hvorfor partiet er motstander av datalagringsdirektivet. Den argumentasjonen må ligge fast for at Fremskrittspartiet skal være et alternativ for borgere som synes det er viktig med partier som er klare og tydelige i personvernspørsmål.

Ifølge VG gjennomfører Arbeiderpartiet en kampanje mot FrP-representanter. Regjeringspartiet ønsker at FrP-representanter skal bryte spillereglene i stortingsgruppa til Siv Jensen.

Heldigvis er partileder Siv Jensen klinkende klart i artikkelen. FrP skal være et parti for alle som synes personvern er viktig!

Comments are closed.

Fra arkivet

 • Norge – verdens beste land å bo i?Norge – verdens beste land å bo i?
  Vi hører det en gang i året i mediene. Norge er verdens beste land å bo i. FN sier det, får vi høre. Men sier FN virkelig dette?
 • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
  Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?
 • Et korrumpert monopolEt korrumpert monopol
  Norsk Tipping har skaffet seg et monopol på gambling i Norge gjennom "bestikkelser" av idrett og kultur.
 • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
  Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?
 • Bærekraftsmålene – rett til gratis skole?Bærekraftsmålene – rett til gratis skole?
  Hva skal man ha krav på av skolegang? Og likestilling, det er vel alle for? Rent vann og energi bør vel alle også kunne få? Del 2 av en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.
 • Ruspolitisk sensur i skolen, igjenRuspolitisk sensur i skolen, igjen
  Legalisering av cannabis er stadig mindre kontroversielt. Likevel nektes politisk engasjert ungdom å ytre meningene sine om rusreform på norske skoler.
 • Overlagt sløsingOverlagt sløsing
  Tenk deg et barnetog som strekker seg fra Oslo S til Slottet. Vet du hvilken fremtid politikerne har planlagt for dem?