Ukategorisert

Vil ha «Christiania» i Oslo

Arild Knutsen, leder i foreningen for human narkotikapolitikk, er ikke som andre. Han vil ha «Christiania» i Oslo.

Det er på ostkantavisa.no at Knutsen kommer med kravet om å snakke med og ikke om miljøet.

–Det at Kåre selger Beate en liten hasjklump gjør ikke Løkka til et verre sted å bo. Dette blir ikke borte med et viskelær. Jeg tror heller det er viktig at vi blir enige om et sted der det er greit at dette foregår, sier Knutsen.

Knutsen mener «Christiania» i København er et godt eksempel. Så lenge de får være i ro der har det fungert veldig bra, også i forhold til utsatt og vanskeligstilt ungdom. De gangene Christiania har blitt sprengt har det også økt volden rundt. I København er det en beboeraksjon som kjemper mot undertrykking av denne gruppen, sier Knutsen til ostkantavisa.no.

Byrådet i Oslo bør invitere Arild Knutsen på lunsj. Politikerne har mye å lære av personer som ser at nulltoleransen har vært og er mislykket.

Tags:

Mest lest

Arrangementer