Notiser

Overgrep mot ytringsfriheten

Journalisten.no skriver om en lov i Ungarn som egentlig er voldtekt av både den private eiendomsretten og ytringsfriheten.

Bøter blir gitt dersom rådet finner at mediedekningen er ubalansert, krenker menneskers verdighet, fornærmer den felles moralen eller unnlater å dekke hendelser av offentlig interesse. Huff, huff, huff.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Morten
Morten
11 years ago

Sykt. Men hvorfor omtaler dere ikke WikiLeaks på Liberaleren? Anser dere andre media som mettet for dette, eller biter dere på den tvilsomme og urikitige unnskyldningen om at dokumentene er statens eiendom? Det Julian Assange utsettes for er det mest oppsiktsvekkende overgrepet mot ytringsfriheten på lenge slik jeg ser det.

Morten
Morten
11 years ago

Edit: dere har lagt ut en video med Ron Paul der han snakker om WikiLeaks. Det han sier er jo fornuftig.

Fra arkivet