Ukategorisert

Slik er ungdommen

Barne, likestillings- og inkluderingsdepartementet har offentliggjort rapporten Slik er ungdommen.

Undersøkelsen viser først og fremst at ungdommene er forskjellige individ med ulike prioriteringer, tanker, drømmer og målsetninger. Tendensen er at de unge er mer frigjorte enn andre grupper i befolkningen.

”Slik er ungdommen!” – 2009/2010 er en omfattende intervjuundersøkelse om verdisyn og grunnholdninger kombinert med atferd på en rekke områder. Rapporten er utarbeidet for Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet av Synovate på bakgrunn av Norsk Monitor 2009/20010, ifølge regjeringen.no.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Silje
Silje
11 years ago

«Undersøkelsen viser først og fremst at ungdommene er forskjellige individ med ulike prioriteringer, tanker, drømmer og målsetninger.» OMG, hvem hadde forventet dette resultatet?!

Fra arkivet