Notiser

DLD-demonstrasjon i Oslo

Tirsdag kveld ble det arrangert en demonstrasjon mot datalagringsdirektivet utenfor Stortinget. Litt forsinket i forhold til annonsert tidspunkt, men en flott demonstrasjon med mange appeller for noen hundre deltakere.

Nestleder i Stopp Datalagringsdirektivet, Heidi Nordby Lunde, brukte anledningen til å skryte av arrangøren, og oppfordret til fortsatt motstand mot direktivet.

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
11 years ago

[…] I dag den 11. januar 2011 ble det arrangert en demonstrasjon mot DLD utenfor stortinget. Den har pressen så langt ikke skrevet noe om… Pressen har sin egen agenda, og det er mye som tilsier at media på en eller annen måte er styrt av en ekstern kilde. Denne kilden er så klart nyhetsbyråene..som trolig er styrt av andre eksterne kilder, kilder som har forbindelser til den ikke så hemmelige eliten, The Bilderbergs (eller kalt «bilderberggruppen»). Hvis du ikke vet hvem bilderberggruppen er, så bør du google det. […]

Tusen mennesker oversett av media er skummelt
Tusen mennesker oversett av media er skummelt
11 years ago

Computerworld.no har en lang artikkel om demonstrasjonen igår. Så langt var det den eneste jag fant utenom denne, på mylder.no

Tusen mennesker oversett av media er skummelt
Tusen mennesker oversett av media er skummelt
11 years ago

Demoen mot sykehusnedleggelse før jul fikk bred dekning i nrk-nyhetene. Ikke et pip igår.

trackback
11 years ago

[…] I dag den 11. januar 2011 ble det arrangert en demonstrasjon mot DLD utenfor stortinget. Den har pressen så langt ikke skrevet noe om… Pressen har sin egen agenda, og det er mye som tilsier at media på en eller annen måte er styrt av en ekstern kilde. Denne kilden er så klart nyhetsbyråene..som trolig er styrt av andre eksterne kilder, kilder som har forbindelser til den ikke så hemmelige eliten, The Bilderbergs (eller kalt «bilderberggruppen»). Hvis du ikke vet hvem bilderberggruppen er, så bør du google det. […]

Finn Walther
Finn Walther
10 years ago

Ble det skrevet noe om denne demoen i det hele tatt?

Fra arkivet