Ukategorisert

Norsk Tipping kjøper støtte

Det statlige selskapet Norsk Tipping AS har forlenget samarbeidsavtalen med Norges Idrettsforbund.

Avtalen, som er verdt millioner av kroner for idrettsforbundet, er omtalt på sportsanalyse.no.

Norges Idrettsforbund har vært en sterk forsvarer av monopolet som Norsk Tipping har i Norge. Kanskje ikke så rart med millioner av kroner rett inn på kontoen hvert eneste år? Avtalen som partene har inngått har nå en ramme på 14 millioner kroner i året.

I Idrettspolitisk dokument for perioden 2011 – 2015, et dokument som nå er på høring, er det forslag om å opprettholde den nasjonale spillpolitikken med enerettsmodellen for nasjonale spill. (Punkt 3.1) Det betyr at Norges Idrettsforbund forsvarer sin samarbeidspartner, og gjør det enklere for politikerne å opprettholde en politikk som ekskluderer aktører fra det offisielle norske markedet.

Norges Idrettsforbund vedtar Idrettspolitisk dokument på Idrettstinget som blir arrangert i mai måned.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
10 years ago

[…] This post was mentioned on Twitter by Jan Erik Fåne. Jan Erik Fåne said: RT @liberaleren: Ny artikkel: Norsk Tipping kjøper støtte http://bit.ly/e7xgbt […]

Fra arkivet