Ukategorisert

Moden for skraphaugen

Gunnar Stavrum, sjefsredaktør i Nettavisen, mener norsk innvandringspolitikk er moden for skraphaugen.

I en kommentar på Nettavisen fyrer han løs mot en politikk som har bred tilslutning på Stortinget.

–Når firkantet juss blir politikkens ansikt, er det en fallitterklæring, skriver sjefsredaktøren.

Bakgrunnen for kommentaren er Maria Amelie-saken, som har herjet i Norge i snart to døgn.

Liberaleren ønsker en ny politikk velkommen. Se vårt arkiv under kategorien Innvandringspolitikk.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
10 years ago

Det er interessant å merke seg at fremtredende representanter for godhetsindustrien i saken om denne kaukasierinnen med ulovlig opphold plutselig forlater sine likhetsidealer. Alle skal behandles likt – bortsett fra henne, fordi hun har gått på NTNU, er pen å se på og har en kjæreste med mediatekke og lønnsavtale med Klassekampen. Jeg har ikke sett maken til prinsippløshet på mange år. Hva med de andre papirløse? De har ingen kjæreste i Klassekampen, de har ikke skrevet bøker, de har ikke gjort seg selv til offentlige personer. De er bare alminnelige mennesker skjebnen har vært hard mot. Liberaleren synes å… Read more »

Pleym
Pleym(@pleym_2)
10 years ago

Eivind, vi har ikke skrevet at papirløse bør få bli i landet, men at evne til integrering bør telle med. Det er riktig som diverse jurister og andre har uttalt de siste dagene,at lovverket åpner for at Marie Amelie får bli. Men det er ikke riktig at dette ikke er vurdert. Leser man vedtaket, ser man at UNE har satt ulike hensyn i lovverket opp mot hverandre; særlig tilknytning til riket opp mot innvandringspolitiske hensyn. Det man ikke har tatt hensyn til, er hva hun har fått til de årene hun har vært her ulovlig – altså hennes evne til… Read more »

norskgoy
10 years ago

Ikke vanskelig å være enig med liberaleren her. Aldri forstått behovet for å sverte andre mennesker som ønsker et bedre liv for seg og sine. For min del er det en av de nobleste handlingene en kan gjøre, rykke opp alt en kjenner og flytte langveisfra for å forbedre sitt liv.

Men det borger for noen «piskmuligheter» for samfunnet som en reaksjonsform.

Fra arkivet