Notiser

Programmet for Reagankonferansen

Monticello Society har lagt ut programmet for Reagankonferansen, et arrangement som går av stabelen, søndag 6. februar. Besøk monticello.no.

Ronald Reagan satte varige spor etter seg både i USA og i verden for øvrig, og regnes i dag som en av de viktigste amerikanske presidentene. Den 6. februar 2011 er det 100 år siden Reagan ble født. Monticello Society og Republicans Abroad Norway har ansvaret for konferansen.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
André
André
11 years ago

Reagan var en BIG spender. Typisk republikanere å lyve så det renner under valgkampen forresten. Obama løy en god del han også da, men generelt er reps mye verre. Inflasjonsskatt eller direkte skatt, det er uansett skatt. Inflasjon er et større problem for markedet.

Fra arkivet