Ukategorisert

Flere muslimer i Norge

Det er igjen på tide å minne om artikkelen Muslimer er flotte mennesker!

I rapporten The Future of the Global Muslim Population, blir det slått fast at det blir betydelig flere muslimer i Norge de neste årene. I 2030 vil det være 359 000 muslimer, ifølge rapporten.

I utgangspunktet helt uproblematisk, fordi muslimer er flotte mennesker. Med religionsfrihet må vi akseptere at borgere velger en religion som ikke har en høy kurs hos store deler av befolkningen.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Haakon
Haakon
11 years ago

For all del. Men, man må være bevisst forskjellige kulturer. Vi har endret vår kultur fra at det f.eks. var normalt at kona var hjemme til at hun nå er yrkesaktiv. Dette har endret vårt samfunn og velstandsnivå. Når det kommer kulturer hvor det fremdeles ikke er vanlig at kona tar utdannelse eller jobber eller kanskje ikke får lov av mannen til å bli bedre i norsk enn han – da må vi være forberedt på at det kommer til å bli mer fattigdom i den gruppen mennesker. Ganske enkelt forde de ikke jobber like mye. Undersøkelser viser også at… Read more »

Nto
Nto
11 years ago

Men det finnes også noen spørsmål som ikke kan stilles. I alle fall ikke hvis man bor i Danmark og publiserer riktig svar:

http://www.hudson-ny.org/1829/free-speech-on-trial-in-europe

I Danmark er det uvesentlig om det som blir sagt er sant hvis noen føler seg krenket av ytringen. Er litt usikker på om vi har kommet fullt så langt med våre lover.

Fra arkivet