Notiser

Slåss for legalisering

Norske kjendiser går til angrep på norsk narkopolitikk, godt inspirert av Hollywood-stjernene, ifølge dagbladet.no.

Unge Venstre er alene i Norge av de store etablerte partiene/ungdomsorganisasjonene om å legalisere cannabis.

Tags:

9 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
11 years ago

[…] This post was mentioned on Twitter by liberaleren, Sveinung Rotevatn. Sveinung Rotevatn said: RT @liberaleren: Ny artikkel: Slåss for legalisering http://bit.ly/ibtgd1 […]

På Høy Tid
På Høy Tid
11 years ago

Kjendisene strømmer ut av skapet. Hvor er Bellona?

galskapisystem
11 years ago

Akk, så kommer det igjen. Hasjrøykende mennesker som kjemper for sitt eget rusmiddel, men som ikke vil ta debatten til det prinsippielle nivået, nemlig at alle rusmidler må legaliseres.

Jeg ser ikke helt hvorfor cannabis skal kunne legaliseres mens psilocybin, LSD, MDMA, DMT og alle disse stoffene skal fortsatt være ulovlige. Til og med heroin burde legaliseres.

Det er mitt liv, min kropp og du har ikke noe du skulle ha sagt i forbindelse med det.

Flertallet har alltid makten – men aldri retten – Henrik Ibsen

Bare så synd de færreste skjønner hva Ibsen mente.

Anonym
Anonym
11 years ago

Flere av kjendisene i artikkelen sier hele narkotikapolitikken trenger en overhaling, så du er nok litt rask til å dømme dem her. En del mennesker i Norge er i ferd med å våkne når det gjelder narkotikapolitikken, og det er gledelig. Det kommer til å bli en lang kamp, men nå behandles man ihvertfall ikke lenger som en tulling for å støtte legalisering.

galskapisystem
11 years ago

Joda, mange mener hele politikken trenger en overhaling, men jeg har tross alt fulgt med på legaliseringsdebatten i flere år og det er et par særtrekk jeg har merket meg: 1) De fleste mener tiden er moden for å legalisere cannabis 2) De samme menneskene mener andre stoffer på avkriminaliseres. Og det er det jeg reagerer på. Hvorfor legalisere cannabis, men ikke andre stoffer? Det vil kun føre til at det illegale markedet vil fortsette som før innen de stoffene. Nyrekruttering og alt det andre som medfører et illegalt marked vil opprettholdes osv. Listen er lang, og mye kan sies,… Read more »

Anonym
Anonym
11 years ago

Enig med deg, men situasjonen idag er at de fleste hater narkotika og vil at det fortsatt skal være forbudt. Enhver endring av denne opinionen må anses som positiv, og mer radikale endringer kommer gradvis. Bare fortsett med dine argumenter du, de er bra og riktige. At det er en egen bevegelse for cannabis er ikke så rart, når det er så mange flere brukere. Visste du dette: flere og flere av de som ønsker å legalisere cannabis er tilhengere av å legalisere alt, bl.a. fordi Arild Knutsen har vært aktiv på Norsk Cannabisforum (norcan.org) og vist aktiv støtte til… Read more »

Fredrik Nygaard
11 years ago

Konsekvensene av å gjøre heroin tilgjengelig på resept vil antakelig være utelukkende positive, men i narkotikadebatten legges som regel all fornuft på hylla.

Galskapisystem
Galskapisystem
11 years ago

Jasså Fredrik, du må gjerne belære oss, og resten av verden, hva som får deg til å utbasunere at det ikke er fornuft i narkotikadebatten.

Og hvem er det som ikke har fornuften med seg? Kriminaliseringsforkjemperne eller legaliseringsforkjemperne?

kurt
kurt
11 years ago

Har vært i miljøene i 15år mener cannabis å kat burde legaliseres.Mens sterkere stoffer,heroin,amfetamin å cokain burde vært reseptbelakte.Viktig å få litt styr på kriminelle penger å frihet til brukerne.Men fraråder likevell å starte men alt med måte er d et ordtak som heter.kvaliteten på varene ville blitt bedre å forhåpentligvis åpent salg på gatene.svart salg burde straffes hardt.

Fra arkivet