Ukategorisert

AP-politiker stjeler Høyres visjon

Arbeiderpartipolitiker Libe Rieber-Mohn vil ha nulltoleranse mot narkotikasalg, og tar dermed Høyres retorikk i narkotikapolitikken.

Rieber-Mohn innser at den offentlige innsatsen har vært mislykket. Istedenfor en helt ny vri vil hun, sammen med Høyre, ha mer av det som ikke virker. Det er uforståelig!

I oppslaget på VG Nett blir det fremhevet at personer som oppholder seg ulovlig i Norge og asylsøkere står for mye av narkotikasalget, en tvilsom påstand fra byrådslederkandidaten. Det er penger som lokker de som selger narkotika og det er flere enn bare ”innvandrere” som ønsker fortjeneste.

Et narkotikafritt samfunn er en illusjon. Det er en illusjon uansett hvem som har flertallet i norske kommuner og på Stortinget.

Fasiten er; legalisering av narkotika!

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sinnataggen..
Sinnataggen..
11 years ago

En enklere løsning. En 9mm kule av litt kvalitet koster en femmer. En kule pr kriminell = 5kr. Et døgn i fengsel = 3000kr. Altså kan man knerte 600 stk for 3000kr – hvis man ser bort fra lønn til de som skal holde styr på de før de knertes. Er sikker på at det er noen som driver med pelsdyroppdrett eller liknende som vil kunne nyttegjøre seg av kjøttet etterpå. Så kan man i ettertid si opp Schengenavtalen, og ansette et titalls tusen tollere. Sjekke alt og alle som kommer inn i landet. Alle skal stoppes uansett. Innføre mer… Read more »

Fredrik Nygaard
11 years ago

Har aldri skjønt hvorfor det skal være myndighetenes anliggende hva man selv velger å innta av narkotiske stoffer. Alkohol og kaffe er greit, men hasj og speed er ulovlig. Hvor er logikken?

Brita
Brita
11 years ago

Hvis dødsstraff er så effektivt, hvordan forklarer du da at land som Singapore fremdeles har narkotikabrukere og narkomane?

Fra arkivet