Notiser

Forbud mot stripping

Rødgrønne kvinner ønsker forbud mot stripping, ifølge VG.

Jaja……

6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kiwi lover
Kiwi lover
11 years ago

Shit man! Fint blogg innlegg på 10 ord!

norskgoy
11 years ago

Som den øverste makt i familien: Du kvinne, min datter, som har strippet, du skal dø!

Ironien. Til å smake på.

Konrad
11 years ago

Det bør vel også innføres forbud mot dårlig vær og fett hår.

Sigrun
11 years ago

Nå går jeg aldri på strippebarer, men det er jo stripping også på andre nattklubber. Jeg har mer enn én gang måttet gå fordi noen begynte å kle av seg, til og med midt under middagen uten å få spist ferdig (ikke i Norge). Det burde være en rett å få gå ut og more seg når man betaler for det, uten å bli pådyttet andres pupper og rumper.

trackback
11 years ago

[…] Datalagringsdirektivet bryter viktige prinsipp i den liberale rettsstaten og skal politikerne i det hele tatt bryte prinsipp, bør gevinsten være enorm. Ingen ting tyder på at det er tilfelle med datalagringsdirektivet. Forbud mot stripping […]

norskgoy
11 years ago

@sigrun

Når skal du slutte med alle opplevelsene dine? De blir bare mer og mer tøvete med tiden. Og hvis du ofte må gå fordi det er stripping på stedet bør du kanskje sjekke navnet før du går inn. Fungerer som regel.

Fra arkivet