Ukategorisert

Det store slaget – skatt

Stortingsrepresentant Inga Marte Thorkildsen (SV) tror det store slaget frem mot stortingsvalget i 2013 vil være om skatt.

SV.no kommer stortingsrepresentanten med de vanlige SV-slagordnene om skatt, nemlig at de rike må betale mer av den skattefinansierte kaken i velferdsstaten.

SV har vært en del av regjeringen siden 2005. Dersom skattepolitikken er urettferdig i 2013, har regjeringsmedlemmene tilknyttet Thorkildsens parti gjort en elendig jobb. Åtte er mer enn nok til å vri kursen i blodrød retning.

Forresten; de rødgrønne partiene har flertallet på Stortinget.

Skattenivået definerer hvor mye politikerne skal bestemme over borgerne og skattenivået definerer hvor omfattende staten skal være. Inga Marte Thorkildsen ønsker at politikerne skal få mer makt i en gigantisk stat.

Mest lest

Arrangementer