Ukategorisert

FpU-topp: Avskaff slaveriet!

Sentralstyremedlem i FpU, Petter Kvinge Tvedt, vil avskaffe slaveriet.

I en bloggpost kaller ungdomspolitikeren verneplikten for slaveri og naturlig nok vil liberalisten Tvedt avskaffe ordningen med tvangsarbeid.

–Jeg er imot alle former for tvangsarbeid, også når det er staten som står bak. Spesielt er jeg imot at ungdom må avtjene 3 måneder eller 18 måneder i en eller annen form for samfunnstjeneste eller militærtjeneste, skriver Petter Kvinge Tvedt i bloggposten.

Det er viktig at liberalister med jevne mellomrom påpeker hvor jævlig staten er mot mange norske borgere. Det er vår plikt å påpeke overgrep og vernepliktstjenesten er et overgrep mot enkeltindividet.

Effektiviseringen i Forsvaret har medført at færre må gjennomføre den militære førstegangstjenesten. Få slaver er bedre enn mange, men det gjør ordningen ekstra urettferdig fordi et lite mindretall tar belastningen for det store flertallet.

Tags:

Mest lest

Arrangementer