Ukategorisert

Mange kjører i narkorus

Bruk av narkotika bekymrer til og med samferdselsministeren.

Mange politikere har en nullvisjon i narkotikapolitikken. Sist ute med nullvisjonener byrådslederkandidaten i Oslo, Libe Rieber-Mohn (Ap).

På tross av forbudet mot narkotika, innrømmer samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa i en pressemelding at mange bilister kjører påvirket av narkotika og legemiddel.

Arbeid for nullvisjon på en del av bordet, mens tiltak mot narkotika i trafikken på en annen del. Noen har bommet på bruk av virkemidler og pressemeldingen fra samferdselsministeren viser klart og tydelig at sentrale politikere mener mange borgere bruker ulovlige rusmidler.

Et narkotikafritt samfunn er en illusjon!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
11 years ago

Nesten alle hasjrøykerne jeg kjenner kjører når de er steine. De mener det er tryggere enn å kjøre beruset på alkohol, og at politiet ikke klarer å påvise det. De samme personene ville aldri funnet på å kjøre påvirket av alkohol. Selv om det faktisk er bevist at det *er* tryggere å kjøre høy enn full, er det fortsatt utrygt og skal selvsagt ikke være tillatt. Poenget er at det generelle forbudet mot hasj skaper en situasjon der man tenker at man kan bryte en lov til siden man allerede har brutt den første, og det fjerner også muligheten for… Read more »

Fra arkivet