Ukategorisert

Forbud mot nattåpne barnehager

Ulike medier har omtalt at Kristelig Folkeparti ønsker et forbud mot kvelds- og nattåpne barnehager. Nå er forslaget publisert for allmennheten.

Forslaget fra representantene Laila Dåvøy, Dagrun Eriksen, Line Henriette Hjemdal og Øyvind Håbrekke, er lagt ut på nettstedet stortinget.no.

Kristelig Folkeparti er for valgfrihet, så lenge borgerne velger det KrF liker.

Det er i debatten om barn viktig å fremheve at barnehager kun er ett av flere mulige alternativ for småbarnsforeldrer. Foreldrer og foresatte er i stand til å foreta gode valg dersom politikerne tillater ulike valgmuligheter.

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
10 years ago

Jo visst bør vi ha døgn- og søndagsåpne barnehaver! Det skulle da også bare mangle. Det bør være en selvsagt og universell menneskerettighet at personer som har fått barn ikke bør tvinges til å være sammen med dem også! Nei, la oss pjåte barna inn på institusjon så tidlig og så lenge som mulig. Det blir en vinn vinn-situasjon. Foreldrene får tid til å gå på cafe og ha det hyggelig, og staten slipper bryet med å forme barn som gjennom for mye samkvem med foreldrene har blitt innpodet vranglære som får dem til å stille spørsmål ved de vedtatte… Read more »

Fra Liberalerens arkiv

 • Liberalister bør være globalisterLiberalister bør være globalister
  Nasjonalisme er en form for kollektivisme. Derfor bør liberalister være globalister.
 • 26 år med EU26 år med EU
  I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?
  Bærekraftsmålene har vært omstridt i samfunnsdebatten. Hva er disse målene? Bør all form for fattigdom avskaffes? Hva med sult? Og hvordan er dette med helsetjenester? Første del i en artikkelserie på fire om FNs bærekraftsmål.
 • Hvorfor skal du bry deg om kvinnedagen?Hvorfor skal du bry deg om kvinnedagen?
  Det blir mindre undertrykkelse i verden når kvinner har de samme individuelle rettigheter som menn.
 • Inflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tidInflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tid
  De siste månedene har sett voldsomme protester i Irak, Iran, Hong Kong, Bolivia, Chile og Venezuela. Demonstrantene har ulik overbevisning, men forenes i kravet om politiske reformer.
 • Må demokrati forsvares?Må demokrati forsvares?
  Mathilde Fasting har skrevet bok om demokrati og statsviteren Francis Fukuyama.