Ukategorisert

Forbud mot nattåpne barnehager

Ulike medier har omtalt at Kristelig Folkeparti ønsker et forbud mot kvelds- og nattåpne barnehager. Nå er forslaget publisert for allmennheten.

Forslaget fra representantene Laila Dåvøy, Dagrun Eriksen, Line Henriette Hjemdal og Øyvind Håbrekke, er lagt ut på nettstedet stortinget.no.

Kristelig Folkeparti er for valgfrihet, så lenge borgerne velger det KrF liker.

Det er i debatten om barn viktig å fremheve at barnehager kun er ett av flere mulige alternativ for småbarnsforeldrer. Foreldrer og foresatte er i stand til å foreta gode valg dersom politikerne tillater ulike valgmuligheter.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
10 years ago

Jo visst bør vi ha døgn- og søndagsåpne barnehaver! Det skulle da også bare mangle. Det bør være en selvsagt og universell menneskerettighet at personer som har fått barn ikke bør tvinges til å være sammen med dem også! Nei, la oss pjåte barna inn på institusjon så tidlig og så lenge som mulig. Det blir en vinn vinn-situasjon. Foreldrene får tid til å gå på cafe og ha det hyggelig, og staten slipper bryet med å forme barn som gjennom for mye samkvem med foreldrene har blitt innpodet vranglære som får dem til å stille spørsmål ved de vedtatte… Read more »

Fra arkivet