Ukategorisert

Forbud mot nattåpne barnehager

Ulike medier har omtalt at Kristelig Folkeparti ønsker et forbud mot kvelds- og nattåpne barnehager. Nå er forslaget publisert for allmennheten.

Forslaget fra representantene Laila Dåvøy, Dagrun Eriksen, Line Henriette Hjemdal og Øyvind Håbrekke, er lagt ut på nettstedet stortinget.no.

Kristelig Folkeparti er for valgfrihet, så lenge borgerne velger det KrF liker.

Det er i debatten om barn viktig å fremheve at barnehager kun er ett av flere mulige alternativ for småbarnsforeldrer. Foreldrer og foresatte er i stand til å foreta gode valg dersom politikerne tillater ulike valgmuligheter.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
11 years ago

Jo visst bør vi ha døgn- og søndagsåpne barnehaver! Det skulle da også bare mangle. Det bør være en selvsagt og universell menneskerettighet at personer som har fått barn ikke bør tvinges til å være sammen med dem også! Nei, la oss pjåte barna inn på institusjon så tidlig og så lenge som mulig. Det blir en vinn vinn-situasjon. Foreldrene får tid til å gå på cafe og ha det hyggelig, og staten slipper bryet med å forme barn som gjennom for mye samkvem med foreldrene har blitt innpodet vranglære som får dem til å stille spørsmål ved de vedtatte… Read more »

Fra arkivet

 • Kun flere bolighaier vil føre til bedre leieforholdKun flere bolighaier vil føre til bedre leieforhold
  Oslo-aktivister krever endringer i boligpolitikken. Det er imidlertid ingen grunn til å tro at en mer aktiv boligpolitikk vil bedre situasjonen for leietagere.
 • Roboter iblant ossRoboter iblant oss
  Effektive altruister forstår lite av hvordan mennesker faktisk tenker og føler.
 • Fremtiden verken kan eller bør planleggesFremtiden verken kan eller bør planlegges
  Offentlige myndigheter er uegnet til å planlegge fremtiden. Noen ganger er offentlig intervensjon giftigere enn en slange. Derfor bør markedet reguleres minst mulig.
 • Ruspolitisk sensur i skolen, igjenRuspolitisk sensur i skolen, igjen
  Legalisering av cannabis er stadig mindre kontroversielt. Likevel nektes politisk engasjert ungdom å ytre meningene sine om rusreform på norske skoler.
 • 30 år siden Berlinmuren falt30 år siden Berlinmuren falt
  Da jeg var ung, forstod jeg ikke de eldres følelser for 8. mai 1945. Det endret seg 9. november 1989. Berlinmuren hadde falt.
 • Du og jeg husker feilDu og jeg husker feil
  Vi kan ikke stole på våre minner. Det skaper problemer og fører til konflikter.
 • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
  Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?