Ukategorisert

Norge er favoritt

Dersom tipset går inn blir det økt skatt.

Like etter finalen i Melodi Grand Prix publiserte Liberaleren en artikkel der vi advarte mot økt skatt. Dersom Stella Mwangi vinner Eurovision-finalen i Düsseldorf, er det borgerne som må betale for finalen i 2012. Regningen kommer i form av økt TV-skatt.

Flere av bettingsselskapene holder det norske bidraget som favoritt i Eurovision-finalen, skriver VG.

Finalen i 2010 kostet lisensbetalerne 200 millioner kroner.

Det er mulig for NRK å arrangere en internasjonal finale uten at regningen blir sendt til borgerne, men da må selskapets styre sette klare grenser for NRKs oppgaver. Styret må prioritere tøft, men tøffe økonomiske prioriteringer er fremmedord for NRK-styret.

I år er TV-skatten på kroner 2477,52.

Mest lest

Arrangementer