Ukategorisert

VM har tent OL-tilhengerne

Et skattefinansiert OL var en dårlig ide før VM, og er like dårlig nå.

Dersom Norge skal søke om Olympiske Leker, betyr det i praksis et skattefinansiert arrangement. Det er borgerne som må betale store deler av regningen gjennom skatter og avgifter.

Ingen som misliker idrett og nasjonalistiske fester, bør tvinges til å betale skatt for å finansiere vinterleker i Norge.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Øyvind Sæther
11 years ago

Det er da ikke lett å statsfinansere noe slikt som OL? Jeg er enig i at det er urettferdig, men visse ting må Norge enten la være å gjøre eller ta litt fra alle. Og her er det bare snakk om fillebeløp sammenlignet de enorme summene som direkte skattlegges «hemmelig» gjennom sentralbanken ved pengetrykken (hvilket reduserer verdien av alle eksisterende penger og dermed går ut over alle nordmenn fordelt etter forumue i kroner, noe de som ikke skjønner Norges økonomiske system kaller «inflasjon»). Jeg var på militæreøvelse på Lillehammer i 1999, fem år etter OL i 1994. Det var rart… Read more »

Fra arkivet