Notiser

Vampus ut mot Earth hour i Aftenposten

Earth hour er en verdensomspennende symbolsk markering i regi av World Wildlife Foundation. De oppfordrer alle til å slukke lyset i en time, fra 20.30 til 21.30 lørdag. I kronikken Mørklegging av lys kritiserer bloggeren Vampus, Heidi Nordby Lunde tankegangen bak Earth hour.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Baltzersen
11 years ago

Earth Hour er riktignok en patetisk markering. Og filosofien den skal fremme, bør vi i beste fall være skeptiske til.

Verre er det når vi blir tvunget til å skrote glødepærene.

I et kaldt land skal vi nektes å bruke pærer som varmekilde. Der man før kunne få litt varme fra en pære, tvinges man nå til å sette inn andre varmekilder. En kald og mørk vinterkveld skal man nektes å sitte ved en lampe som varmer.

Vi hører mye om negativt om datalagringsdirektivet, og det med rette, men økodesigndirektivet — sikkert blant uttallige flere — burde også bekjempes.

Fra arkivet