Notiser

Røe Isaksen: Viktige gjennomslag i DLD-forhandlingene

Høyres kanskje fremste motstander av å innføre EUs datalagringsdirektiv, Torbjørn Røe Isaksen fra Telemark, skryter på sin blogg av av gjennomslagene Høyre har fått i forhandlingene med Ap. Høyre har altså fått mer enn 30 sølvpenger. Les skrytet her.

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
norskgoy
10 years ago

Ryggmarg har Isaksen altså ikke. Som om Ap gladelig ikke ga H en “seier”. Dessuten kan ikke akkurat Ap vært knallharde i forhandlingene. 9 mars Høyre bestemte seg vel, maks 12 virkedager tok det altså. Og siden jeg ikke antar de ikke akkurat møttes hver eneste dag, så det blir spennende å se hvor “harde” forhandlinger det var.

Men godt å vite at Isaksen setter sin egen karriere forran sitt eget prinsipp. Synd jeg ikke tilhører Telemark valgkrets.

Fra Liberalerens arkiv

 • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
  For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.
 • Subsidiert er ikke frittSubsidiert er ikke fritt
  Det er naivt å tro at subsidiert kunst ikke er politisk styrt. Kunstnere laller seg inn i en følelse av selvstendighet, men er kjøpt og betalt av staten.
 • Fremtiden verken kan eller bør planleggesFremtiden verken kan eller bør planlegges
  Offentlige myndigheter er uegnet til å planlegge fremtiden. Noen ganger er offentlig intervensjon giftigere enn en slange. Derfor bør markedet reguleres minst mulig.
 • Flertallet har ikke rett til å bestemmeFlertallet har ikke rett til å bestemme
  Stålsett-saken illustrerer det iboende problemet med demokratiet. Et flertall kan gjøre gale valg som ikke bør respekteres
 • Norge – verdens beste land å bo i?Norge – verdens beste land å bo i?
  Vi hører det en gang i året i mediene. Norge er verdens beste land å bo i. FN sier det, får vi høre. Men sier FN virkelig dette?
 • Storflyplassen som ble et kaosStorflyplassen som ble et kaos
  Byggingen av Berlins nye flyplass skulle bevise at offentlig sektor kunne takle store prosjekter bedre enn den private.
 • Ja til bompengerJa til bompenger
  Bompenger er en rettferdig måte å finansiere veier på.