Notiser

Røe Isaksen: Viktige gjennomslag i DLD-forhandlingene

Høyres kanskje fremste motstander av å innføre EUs datalagringsdirektiv, Torbjørn Røe Isaksen fra Telemark, skryter på sin blogg av av gjennomslagene Høyre har fått i forhandlingene med Ap. Høyre har altså fått mer enn 30 sølvpenger. Les skrytet her.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
norskgoy
11 years ago

Ryggmarg har Isaksen altså ikke. Som om Ap gladelig ikke ga H en «seier». Dessuten kan ikke akkurat Ap vært knallharde i forhandlingene. 9 mars Høyre bestemte seg vel, maks 12 virkedager tok det altså. Og siden jeg ikke antar de ikke akkurat møttes hver eneste dag, så det blir spennende å se hvor «harde» forhandlinger det var.

Men godt å vite at Isaksen setter sin egen karriere forran sitt eget prinsipp. Synd jeg ikke tilhører Telemark valgkrets.

Fra arkivet