Notiser

20 000 med på «Erna hour»

Stortingsrepresentant for SP og styremedlem i StoppDLD Geir Pollestad satte igang Facebook-aksjonen «Erna hour»da det ble klart at Høyre aksepterte datalagringsdirektivet og solgte stemmene sine til Ap. Nå skriver Nettavisen at 20 000 har meldt seg på aksjonen.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
sinnataggen
sinnataggen
11 years ago

Har ingenting til overs for dette direktivet. Det er helt unødvendig. De kriminelle som er så dumme at de ikke kan skjule sin identitet med kryptering, anonyme servere eller Tor project etc hadde blitt tatt uansett. De er borderline grønnsaker uansett. Hvis alle begynner å kryptere ALL mail de sender, alle overføringer osv + kjører virtuelle routing tunneller ala Tor.. så skal jeg like å se det budsjettet til staten som skal spore info og dekryptere den… Nå har de faen ikke penger til å følge opp er tyveri hvor de kriminelle er blitt filmet engang.. og der offeret kjenner… Read more »

Fra arkivet