Ukategorisert

Forbudets land

Skribenten er på ferie i forbudets land, men har akkurat spilt om noen tusen Bath.

Thailand har forbud mot spill, også kalt gambling. Det er ett lovlig lotteri; det statlige pengelotteriet som blir trukket to ganger hver måned.

Selv om det meste av spill er ulovlig, er det en flora av valgmuligheter for alle som liker gambling. Undertegnede har vært på en klubb der terninger er viktigst. Det ble en liten gevinst, selv om vi spilte om relativt små beløp.

Norske politikere som har tro på forbudslinjen, bør besøke Thailand. Utvalget er enormt, gjennom det illegale markedet. Så lenge det er etterspørsel, vil det være tilbud.

For Liberalerens redaksjon er det utrolig at politikere ønsker forbud og restriksjoner, virkemidler som kun oppmuntrer til såkalt ”illegal omsetning”. Thailand er glanseksemplet og representanter fra forbudsregjeringen, altså den rødgrønne regjeringen, bør besøke Thailand. De vil med egne øyner få se hva forbudslinjen gir av ringvirkninger.

Mest lest

Arrangementer