Notiser

Røe Isaksen: Innfinn dere med å ha tapt!

Dette er budskapet i Torbjørn Røe Isaksens innlegg «De vanskelige kompromissene» i Morgenbladet. Der forklarer han at DLD-motstanderne tapte kampen der den ble ført; i Høyres organer. Han mener at motstanden i Høyre aldri var så stor at de faktisk vant. Les innlegget her.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Øyvind Sæther
11 years ago

Jeg gikk ut ifra at kampen var tapt av andre grunner, det er flere år siden jeg skrev at den ikke ville være reel og at direktivet ville bli vedtatt uansett. Men nå er ikke jeg så naiv at jeg fortsatt tror Norge er ett fritt land.

Anonym
Anonym
11 years ago

Øyvind Sæther: Norge er relativt fritt i forhold til mange andre steder. Du tror selv på så mange sinnssvake konspirasjonsteorier at man umulig kan ta deg seriøst, og jeg ville nødig følt meg friere dersom jeg lot gærninger som deg styre.

Fra arkivet