Ukategorisert

Høyre-representantene som snudde

Opprinnelig var det 11 stortingspresentanter som stemte mot DLD og mot forhandlinger med Ap på Høyres gruppemøte i begynnelsen av mars. Igår var det bare fem av dem som fulgte opp med å stemme mot innføringen av datalagringsdirektivet.

En av de opprinnelige 11 var vararepresentant, og er ikke møtende på Stortinget nå. Av de gjenværende 10 har følgende snudd og stemte igår for å innføre direktivet:

Frank Bakke Jensen (Finnmark), Svein Harberg (Aust-Agder), Sonja Irene Sjøli (Akershus), Ine Marie Eriksen Søreide (Oslo), og Olemic Thommessen (Oppland).

Listen over alle stortingsrepresentantene uansett parti som stemte for, er oppdatert på Wikipedia.Hele debatten på Stortinget om DLD kan du lese her.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
11 years ago

[…] stemte for innføring av datalagringsdirektivet. Liberaleren minner også om artikkelen om hvilke Høyre-representanter som skiftet syn. Kategori(er): Kort sagt, Overvåking, Partier og organisasjoner, Personer, […]

trackback
11 years ago

[…] De fem som snudde burde begrunne sine standpunkter tydeligere enn de har gjort. Alle de Høyre-representantene som stemte ja til tross for at deres fylkeslag har stemt nei, burde bli avkrevet en forklaring av Høyres eget partiapparat. […]

Fra arkivet