Ukategorisert

Civita tør!

Det er tøft av Civita, som har mange fremtredende høyrepolitikere og høyresympatisører i organisasjonen, å sette narkotikaspørsmålet på sakskartet.

I frokostmøtet på torsdag blir følgende spørsmål stilt: Trenger vi en ny narkotikapolitikk i Norge?

Panelet består av justisminister Knut Storberget, Thorvald Stoltenberg, Willy Pedersen og August Andresen.

Møtet blir arrangert på Café Christiania torsdag 14. april mellom klokken 08:00 – 09:30. For mer informasjon, besøk Civita.no.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
11 years ago

Kommer visst Video fra møtet i morgen, på Civita’s hjemmesider. Nils August sier på Twitter at Storberget bare ville promotere sin egen agenda, og at alle som kritiserte eller diskuterte ødela.

Det Storberget ønsker er tvangsbehandling under trussel om straff, markedsført med pene ord («alternativer til straff»).

Altså ingen grunnleggende endringer – han vil ikke en gang ha diskusjonen, forelegges fakta eller innføre en forsøksordning.

Fra arkivet

 • Roboter iblant ossRoboter iblant oss
  Effektive altruister forstår lite av hvordan mennesker faktisk tenker og føler.
 • Selve boken om Berlinmurens fallSelve boken om Berlinmurens fall
  Hvis du vil lese noe intenst spennende og faglig solid om Berlinmuren siste dager, trenger du ikke lete videre.
 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
 • Subsidiert er ikke frittSubsidiert er ikke fritt
  Det er naivt å tro at subsidiert kunst ikke er politisk styrt. Kunstnere laller seg inn i en følelse av selvstendighet, men er kjøpt og betalt av staten.
 • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
  Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.
 • Norge – verdens beste land å bo i?Norge – verdens beste land å bo i?
  Vi hører det en gang i året i mediene. Norge er verdens beste land å bo i. FN sier det, får vi høre. Men sier FN virkelig dette?
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?