Notiser

MarihuanaMarsjen 2011

Årets marsj blir arrangert lørdag 7. mai. På Normal.no er det informasjon om arrangementet.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Legaliser det!
Legaliser det!
11 years ago

Liberaleren har tidligere kritisert marsjen for å ikke være godt organisert. Enig. De kunne f.eks. forsøkt å få med noen av kjendisene som tok til orde for legalisering i MANN. Noe av problemet er dog fortsatt: folk får fort ødelagt karriere og rykte av å delta eller markere seg. Dermed er det bare unge og utfrikede folk som deltar. Det er masse folk som røyker marihuana som har vanlige jobber, ikke kler seg slik, og har familie. Men disse ser man altså hverken delta som organisatorer eller i marsjen. Det er altså ikke bare arrangørenes skyld at det er et… Read more »

Fra arkivet