Ukategorisert

For oss som gir blaffen i nok et kongelig bryllup

har jeg opprettet en liten Facebook-gruppe.

Om du vil være med så heng på. Og kom gjerne med forbedringsforslag. Tenk om folk kunne stå på egne ben og ikke andres. Og lete efter styrken i sitt indre fremfor i andres ytre.

MSM kriger om å dekke denne “viktige” begivenheten.

Kongelige juveler er visst en viktig del av operetten “Wills og Kate” ifølge tilhengeravisen Dagbladet. En tilhenger henger som kjent alltid efter – og er aldri foran, Dagbladet!

Det føles som om TV2nyhetene har hatt nedtelling i flere uker. Hvis ikke måneder.

0 0 vurdering
Vurdering
6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Roy Steffensen
9 years ago

Kan du ikke lage en sånn Facebook-page for Liberaleren også? Mye bedre enn gruppen dere har, både for diskusjoner, spørreundersøkelser m.m.

Da vil oppdateringer havne i News Feed’en til folk, og dere vil få merkbart flere treff på siden. Sannsynligvis også mange diskusjoner på selve facebook i kommentarfeltet på statuser.

Anonym
Anonym
9 years ago

Etter Facebook fjernet Suggest Page to friends-funksjonen ser jeg ikke poenget.

Anonym
Anonym
9 years ago

Dessuten havner ikke Pages lenger i newsfeeden med mindre folk legger inn en obskur innstilling.

Suckerberg er en reaksjonær fjortt og har gjort det han kan for å ødelegge Facebook på noe av det det var best til: aktivisme.

Roy Steffensen
9 years ago

Jeg har flere pages som jeg bruker, og som er veldig nyttige både for kommentarer, tilbakemeldinger og å videresende folk til hjemmeside.

Selv om Suggest to friends-funksjonen er borte, så finnes fortsatt Share-funksjonen. Selv om den ikke treffer kun målgruppen, og så nøye som Suggest, så treffer den likevel flere folk siden alle vennene dine da vil få beskjed om siden.

Anonym
Anonym
9 years ago

Suckerberg har vingeklippet funksjonaliteten, sånn er det bare. Siden januar har Facebook vært vesentlig dårligere for aktivister. Han er en ufyselig, reaksjonær type som gir blaffen i privatliv etc. Men han har skapt noe som har hatt en del kule virkninger.