Ukategorisert

For oss som gir blaffen i nok et kongelig bryllup

har jeg opprettet en liten Facebook-gruppe.

Om du vil være med så heng på. Og kom gjerne med forbedringsforslag. Tenk om folk kunne stå på egne ben og ikke andres. Og lete efter styrken i sitt indre fremfor i andres ytre.

MSM kriger om å dekke denne «viktige» begivenheten.

Kongelige juveler er visst en viktig del av operetten «Wills og Kate» ifølge tilhengeravisen Dagbladet. En tilhenger henger som kjent alltid efter – og er aldri foran, Dagbladet!

Det føles som om TV2nyhetene har hatt nedtelling i flere uker. Hvis ikke måneder.

6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Roy Steffensen
11 years ago

Kan du ikke lage en sånn Facebook-page for Liberaleren også? Mye bedre enn gruppen dere har, både for diskusjoner, spørreundersøkelser m.m.

Da vil oppdateringer havne i News Feed’en til folk, og dere vil få merkbart flere treff på siden. Sannsynligvis også mange diskusjoner på selve facebook i kommentarfeltet på statuser.

Anonym
Anonym
11 years ago

Etter Facebook fjernet Suggest Page to friends-funksjonen ser jeg ikke poenget.

Anonym
Anonym
11 years ago

Dessuten havner ikke Pages lenger i newsfeeden med mindre folk legger inn en obskur innstilling.

Suckerberg er en reaksjonær fjortt og har gjort det han kan for å ødelegge Facebook på noe av det det var best til: aktivisme.

Roy Steffensen
11 years ago

Jeg har flere pages som jeg bruker, og som er veldig nyttige både for kommentarer, tilbakemeldinger og å videresende folk til hjemmeside.

Selv om Suggest to friends-funksjonen er borte, så finnes fortsatt Share-funksjonen. Selv om den ikke treffer kun målgruppen, og så nøye som Suggest, så treffer den likevel flere folk siden alle vennene dine da vil få beskjed om siden.

Anonym
Anonym
11 years ago

Suckerberg har vingeklippet funksjonaliteten, sånn er det bare. Siden januar har Facebook vært vesentlig dårligere for aktivister. Han er en ufyselig, reaksjonær type som gir blaffen i privatliv etc. Men han har skapt noe som har hatt en del kule virkninger.

Fra arkivet