Notiser

Vi minner om Marihuanamarsjen

Oppmøte på Youngstorvet lørdag 07.mai kl. 1500. Les mer her.

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
11 years ago

Får håpe du ikke blir like skuffet som ifjor, da. Kanskje de kunne få noen av disse kjendisene som har kommet ut av skapet i MANN siden den gang til å si noen ord :-/

Anonym
Anonym
11 years ago

Slike arrangementer har mange likhetstrekk over hele verden, det er ofte samme typen folk som samles. At de røyker synes jeg nesten er bedre enn alternativet: det røykes alle andre steder i verden også i slike marsjer, unntatt der de vil slå veldig hardt ned på det som i Japan og Sverige. I enkelte land er det flere folk som ikke ser raggete ut, som i Canada. Fordi cannabis er mye mer utbredt der, møter også vanlige folk opp i marsjen. Marsjen har fått et litt frynsete rykte, men dette skyldes jo også latterliggjøringen av de som bruker cannabis og… Read more »

Fra arkivet