Notiser

Opp av skyttergraven

Forbudet mot narkotika fører til store menneskelige lidelser over hele verden, mens det er høyst tvilsomt om det fører til mindre narkobruk. Dette skriver Nils August Andresen, redaktør i Minerva, i et innlegg som Aftenposten.no har publisert.

Det er fantastisk at en Minerva-redaktør fronter en ny narkotikapolitikk. Måtte iveren smitte over på partiet Høyre.

Tags:

6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
11 years ago

Gikk i klasse med Nils August på videregående, han er ikke på noen måte ytterliggående eller radikal. En fornuftig, rolig og konservativ fyr. Det gleder meg å se at en så fornuftig person tar til orde for legalisering av narkotika. Han fortjener å lyttes til.

Per Aage Pleym Christensen
Editor
11 years ago

Så vi andre er ufornuftige, eller?

Anonym
Anonym
11 years ago

Sa jeg det?

Anonym
Anonym
11 years ago

Poenget mitt var vel bare at flere og flere som oppfattes som mainstream tar til orde for legalisering. Liberaleren, Gateavisa, NORMAL, diverse ungdomspolitikere og andre som har tatt til orde for dette før, har ikke blitt tatt på alvor, og stemplet som ytterliggående eller useriøse. Uavhengig av om de er det eller ikke. Nå som flere mainstream-typer tar til orde for legalisering, kanskje dette stempelet forsvinner. Formulerte meg kanskje litt uheldig. Beklager.

Per Aage Pleym Christensen
Editor
11 years ago

Da er vi enige 🙂

Morten
Morten
11 years ago

Aftenposten har gjemt bort dette innlegget godt slik at det ikke får noen klikk. Dette er et mønster der i gården…. :/

Fra arkivet